Mar. 21, 2013

Att träna 1-1½h/dag i en vecka har inte gett ett skit på vågen tyvärr. Det har dock gett andra fördelar!
Jag brukar vara supertrött, speci på morgonen, men mycket mer energi och bättre humör :-)
Bättre kondition och jag hoppas att jag lyckas fortsätta. Har haft oerhört lite aptit och är förstoppad -tuff luck.
Hoppas att jag får mitt te idag så att jag får fart på magen! Hoppas att vågen är snällare denna vecka :-P



Mar. 19, 2013

Resultatet efter 4v av att inte träna varje dag, fuska och vara allmänt sämst blev - 5kg. Totalt oförtjänt men jag klagar inte.


Mar. 13, 2013

Min kropp sviker mig just nu. Mitt högra ben och höft strular och vänster knä har låst sig 170000 ggr sedan i helgen. Mitt huvud dunkar, jag mår illa, äter godis (?! Köper ALDRIG godis och det är ju knappt gott), magknip och ångest. Tror att jag får göra en rensning av kroppen i några dagar. Måste planera den rätt bara för jag kommer faila på vattenfasta så måste ta ett annat alternativ, tips?

Alkoholen går det bra med iaf så det är skönt! :-) Känner verkligen att jag inte vill förstöra mig själv så ska la fortsätta med att hålla mig ifrån det så mycket jag kan. Men OM jag känner för ett glas vin så får man ju, dock inte ännu -vit månad :-)

sämre lördag

Ångest, utanför, panik, världen suger och jag vet redan vem som vinner mello - dah!

Hävt i mig asmånga tabletter av diverse olika slag i hopp om någon verklighetsflykt och förnekelse. Jag är utelämnad från allt socialt och alla "vänner" är på fest som jag inte är bjuden på. Jag är inte bitter - FITTLÖRDAG!

Sumpmark

Usch vad trögt det går då!

Det här med helger och fester förstör en massa! Man är stressad, ska vara här och där och överallt! Man ska vara social och hinna med träning och äta bra. Det som händer är att maten får lida och man får smälla i sig något som finns där man är för tillfället =inte så jävla snåla kcal kan jag säga!

Det står för övrigt stilla just nu så resultaten av vecka två är nada! 
Var halvduktig under veckan men det blev galet under helgen då jag tappade allt vad kontroll har med att göra =(

MEN, idag är det onsdag och det har gått bra den här veckan än så länge i alla fall! 
Jag har upptäckt att man får fan träningvärk av att rocka rockring! Lite struligt till en början men efter ett tag får man den att hålla sig uppe. :P


RSS 2.0