Kalorier och skidor!

Jag sitter nu i Idre och har tokångest!

Jag åt inget till frukost men var tvungen att ta en Mc Jr till lunch och en Mc feast till lunch, min sambo vakar som fan över mig sedan i söndags :( Jag får tokångest och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Vi är i vilket fall framme sedan flera timmar sedan så fått i mig tre öl och en whiskey, bra fettoäckel!

Ska sova nu och gå upp vid senast 08 =sent, kliver la upp vid 07.30 så jag får kanske äta själv och somna i soffan. 
Det är skoj med sådana här resor men det är såååååååå mycket onyttigt och sååååååååååååå mycket alkohol -jag kommer gå upp minst 2 kg. Bravo tjockis!

Vill bara gå och dö nu, natti natt

Veckans mål!

Vet inte vad jag ska säga om veckans mål alls. Känner just nu att jag bara vill återhämta mig och kunna ta mig upp till Idre på torsdag. Så veckans mål får bli just det, återhämtning och att hålla mig vid medvetandet. Måste nog ta en tupplur eller något liknande då jag inte kunnat sitta still även om kroppen skriker nej så fort jag ställer mig upp. Hänga tvätt och sen vila.

Har dock en fundering, vad ska man fylla ett påskägg åt sin älskade om inte godis?



Fasta, öl och bandyfinal= akuten

Ja, jag åt 400 kcal under lördagen och efter det inget alls men vi var ute och festade både lördagen och söndagen (pga bandyn). Lördagen var hur skoj som helst förutom att jag fick skavsår men det var ingen jätte ko på isen =)
Däremot så slutade inte söndagen något vidare bra alls då jag kolapsade och låg medvetslös i 20 min innan ambulansen kom. Jag själv kommer inte ihåg något av detta förutom att jag har en glimt när vi skulle hem från sjukhuset och jag var så trött att jag grät.

Jag klarade mitt jävla mål på -3kg men fasta och öl går inte ihop.

Nu måste jag nästan sova igen då jag är helt slut och mätt för den delen då jag tryckt i mig en rostad macka med smör, ost, skinka och tomat. Jag tänker inte ens försöka räkna på den utan den var lite som tröst för både mig och sambon som blev livrädd av att ha en knappt andandes medvetslös tjej vid sin sida mitt i firandet.

Får skriva mer sen men just nu är jag helt slut i kropp och knopp och vet inte hur Idre-resan kommer att gå alls när jag mår såhär =(

Vem vill ha kontroll...

...under en spegelboll??

Nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka och jag lyssnar alltså på Per Gessle av alla människor, haha. Den är dock lite trvlig den här låten, spegelboll. Jag är redo för konsert med Perssons Pack <3 sen kanske ut på nation. 

Jag vägde mig innan middagen och har enligt den vikten 0,4kg kvar till veckomålet. Middagen blev fisk, sallad och pytte sås på 8% creme fraise så det blev strax under 100 kcal -det enda jag ätit idag. Jag sitter nu och tar en öl, kommer kanske dricka två till om jag ska bli full ikväll då jag märker av denna lite redan nu. Tre öl blir 495 kcal så kanske vågar mig på det, kanske. FYra öl blir 660 kcal men jag kommer inte hinna få i mig det innan vi ska gå så. Kommer nog inte kunna få i mig tre här hemma heller när jag tänker efter så kanske får ta ett glas vin ute...

See ya!

Lördag <3

Jag är lite stressad just nu, ska iväg och handla lite sen sk vi ha någon visning men ville bara kika in och säga att jag åt pizza igår, ½ med skinka, räkor och champinjoner. Den var superflottig så fick vadda med hushållspapper i 1000 år kändes det som men det var god, det måste jag erkänna. Jag tränade inte heller så jag fick tokångest och låg i soffan och grät i 10min men sambon töstade bra =)


Trots detta så visade vågen -0,2kg och jag har varit vaken sedan kl 06 och ahr inte ätit -inte tränat heller =(.

Nu har jag alltså 0,7kg kvar till mitt veckomål och detta får vi se på måndag morgon och då sätter jag upp ett nytt veckomål! =)

Måste springa!!!!

Och där föll jag.

Åh, ja ångrar mig så mycket! Jag mådde skit och klämde i mig 450-500 kcal till lunch! Miniyoghurt, müsli, russin, knäcke, leverpastej, smörgåsgurka och kaviar. Why oh why?!?!?!

Jag får klunka kaffe och städa skiten ur lägenheten och träna  som en tok innan middagen, ja så får det bli.
Har dock fått lite för livliga tankar om vad jag kan tänkas väga den 29 april och känner att jag bara kommer att bli besviken när jag tänker såhär. Jag har målet att gått ner totalt 12kg vilket jag absolut kommer att klara då jag typ snart har 3 kg kvar till det. Varför bor jag i staden som typ ÄR valborg?! Innan jag flyttade till i närheten av detta firade jag knappt valborg men nu har jag bara ångest och vill inte vara såhär fet.

Kaffe, städa, träna, middag och bio -deal?!

Vår i hela kroppen <3

Vaknade på tok för trött idag så jag valde att vända mig bort från ljuset och somna om, hur skönt som helst!
Jag kunde inte somna förrän vid 04 inatt så att sova till kl 06.30 fanns inte på kartan så jag gjorde antagligen rätt i att somna om =)

Idag visade vågen MINUS, igen, =) Så nu har jag gått ner -2,1kg den här veckan och har alltså 0,9kg kvar till veckomålet så vi får hålla tumarna! Idag är det ingen fara då Jag ska städa soom en tok, träna och äta snål mat ikväll sen möjligen gå på bio och det som får förtäras där är COLAZERO och inget annat =)
Däremot så ska vi på konsert imöra och möjligen fortsätta efter det, detta oroar mig men om jag är duktig och tränar som en tok kan jag få dricka tre öl, kanske fyra om tillfället bjuder till. Det är alltså lågkaloriöl jag pratar om som ger 33kcal/100g. Sen ska vi äta afrikansk kycklinggryta då också men det är jag som ska göra den så kommer förmodligen att ha stenkoll :P Så jag hoppas att vågen kan visa minus även efter lördagen då vi har söndagen kvar =bandyfinalen,  =bandyfrukost,  =pytt i panna & öl,  =orolig tjej.
Jag ska dock köpa egen pytt som innehåller mindre än den grabbarna ska ha och kommer steka äggvitor i keramikpanna (=ingen olja eller smör till stekning) och gör detta hemma och tar med så kommer veta precis ändå. Däremot så funderar jag på ölen, det är alltid lite roligare att kolla på bandy med någon öl i kroppen men jag befarar att folk kommer vilja gå ut och käka middag och det har jag ingen större lust med men får ta sallad eller något liknande antar jag. 


Men hoppas alla andra också har superfint väder och ut i friska luften med er!



Trallalalala!

Ja, trallen blev inte klar idag då det blev för lite virke men får försöka lösa det snart och sedan köpa massa blommor, örter och annat skoj så att det blir mer trivsamt där ute =)
Jag sov som sagttill kl 11 och jag tränade inte innan frukost och jag antar att det är detta som kryper i mig just nu då jag är sjukt missnöjd med dagen. Jag har tränat totalt 40min (1*30 (18.00) + 1*10 (22.00)) och det gav -265 kcal och jag har inte ätit så mycket idag men jag kunde inte hejda mig när sambon gjorde korvstroganoff på kycklingkorv och ris till det. Hur gott luktar inte mat när man typ inte äter alls. Jag var i alla fall tvungen att ta en liiiiten portion och fylla ut det med ruccola så jag slutade på +188 kcal.

Viken var +/- 0 idag men jag hoppas att något händer imöra för att jag ska hålla mig i skinnet i helgen och klara mitt -3kg mål. Jag vet inte vad jag ska ha för mål för nästa vecka, ska antagligen åka iväg till Idre då (tor-sön) men får åka skidor iaf men det brukar vara en hel del alkohol på dessa resor men jag ska bara köpa lågkalori och faktiskt inte bli så full då jag vill njuta av åkningen. 
Tillbaka till fråga, nästa veckas mål, om jag klarar denna veckas???




Btw, jag har snart gått ner 10kg.

Sovmorgon och balkonghäng!

Jag hade sjukt ont i mitt knä igår efter allt springande på stan så jag skippade kvällsträningen och valde att sova till kl 11 idag istället för att kliva upp kl 07 för träning innan frukost. Jag var tvunen att ta igen mig verkligen men idag är jag pigg och glad, håller på att fixa på balkongen -skruvar till en trall och ska träna lite senare men det är ju såååååå fint väder idag! 


Strålande sol och +16!

Nytt veckomål!

Jag hade som veckomål att gå ner 2kg men det har gått två dagar och jag har gått ner 1,7kg så jag sätter ett nytt mål tills på söndag.
N y t t  v e c k o m å l:

-3kg!

291kcal



Min mage värker, dåligt mycket mat men jag var sjukt hungrig och ligger efter denna måltid på +157kcal. Om jag orkar blir det 20-30 min till på CTn, men antagligen inte -trött!

Keep track.

Jag kan glömma vad jag har stoppat i mig om jag inte skriver upp exakt och om man gör det och skriver upp träningen dag för dag får man en bra överblick i hur mycket man kan "tillåta" sig själv att äta men ändå minska i vikt.




Jag älskar min blåa bok som jag skaffade förra året då jag var tvungen att skriva upp allt under min behandling då de ville ha stenkoll... Lite skoj att läsa nu faktiskt men det blev många sidor kvar då jag avbröt behandlingen. Nu skriver jag bara med rosa penna, olika pepp för varje dag och vissa villkor för dagen -ganska skoj faktiskt =)
Jag skriver en sida/dag, intag och träning, klockslag och kcal sedan summera om man hamnar på + eller - och efter veckans slut skriva lite vad man själv tycker och nästa veckas mål. Gillar att hålla koll, annars smyger ångesten på lite extra. Ska jag vara helt ärlig så har det tagit lite tid och olika "stilar" i vad jag skriver men nu har det kommit tillrätta och trivs bäst med att skriva ner allt =) 

Jag la till ett nagelack som jag bara älskar också -pastellrosa! Satte mig precis och kletade på detta på naglarna då jag började känna mig hungrig och ville inte falla för att trycka i mig något :P
Blått och rosa går så ihop, iaf nu på våren för att få in massa färg :P

Workout and stop eating!

S n a r t  s o m m a r ,  v i l l  i n t e  v a r a  f e t t o  - d o  y o u ! ? !












(Menar inte att varken jag eller någon annan ska sluta helt att äta, JAG menar bara att JAG måste behålla kontrollen och inte hetsa =))

Sömnlöst

Jag förstår verkligen inte hur jag lyckas med detta! Jag vaknade kl 07 igår efter ha haft en dygnsrytm som varit helt wacko! Jag var hur trött som helst vid 21 men tänkte "nej, jag kan inte gå och lägga mig klockan 21!" så jag var vaken till 23 och var på tok för pigg helt plötsligt och kunde inte somna förrän vid 06.30!!!

Jag skulle ju vara på CTn kl 07 idag meeeen klev upp och va på'n vid 09 istället men tror dock att den måste skrivas åt då den börjar låta en del och ofta att jag hade en insexsnyckel som passade!? Nope, så det blev abra 30 min men jag gick dock och la mig efter 1 dl minimjölk i hopp om lite sömn men nej nej. 

Nu sitter jag här och vet inte riktigt hur jag ska göra med resterande av dagen då jag inte lyckats göra mig nyttig på något sätt! What to do?

Men jag har träningsvärk i ryggen och vågen visade -0,8kg från igår så får se vad den visar imöra och om jag lyckas hamna på minus, plus eller 0 -troligen +, i kcal =(



Minus.

Jag tränade bara 20 min till på CTn idag + lite lätt styrka (styrkan räknar jag inte bort kalorier av den enkla anlendingen att jag är för okunnig att sätta siffror på det) men jag hamnade på -230 kcal idag efter middag i form av en smoothie och en hårdtunnbrödmacka med skinka och gurka på.

Jag vet inte fall jag kommer köra ytterligare 20 min men känner mig ganska trött, jag har ju varit vaken sedan 07 och med tanke på att jag har haft omvänd dygnsrytm så tar det på mig idag -det är värt det så att jag kan komma tillbaka till normalt liv.

Jag är dock nöjd över dagen, har ätit och tränat men kännt mig ganska så mätt hela tiden (förutom precis innan intag då) och tröttheten är lindrigare än väntat. Imöra ska jag försöka ta mig upp så att jag står på CTn kl 07, kommer jag klara det tro? Kommer jag att klara av veckans mål på -2kg??? Har ju ganska mycket att ta av så jag hoppas att det går för annars vet jag inte om jag kommer att klara delmålet den 29 april =(


Veckans mål!



-2kg!


WilL I mAKE iT?

Ny vecka, nya tag!

Oj oj oj vilken fruktansvärd helg det har varit! Jag har inte tränat alls och jag har ätit mer än på hela veckan och druckit som en flodhäst. Detta visade sig och jag gick upp 0,6 kg men jag vägrar slås ner av mitt dumma beteende utan det bästa man kan göra är att hoppa upp på hästen igen. (ja, tänk om man faktiskt hade en riktig häst att hoppa upp på) Jag vaknade kl 07 och var på CTn kl 07.45, detta är jag ändå ganska nöjd med då både jag och sambon har vänt på dygnet men nu ska jag ta dagsljuset tillbaka!!! 

Jag sitter nu och äter frukost då jag har duschat, fotvård, ansiktsvård, tvättat, gjort iordning mig efter träningen så det blev lite senare än vad jag hade tänkt. Hade glömt bort miniyoghurten så det blev 1dl med flakes, kruskakli och lite linfrö samt en kopp te =)



Ang. träningen så tänkte jag köra 40 min men det gick så sjukt lätt och jag kände att jag kunde "unna" mig att träna längre så det blev 80 min och -500kcal =)


Wohooo!

Den här fredagen har gått ganska bra ändå, trots att det mesta brukar gå fel för mig på fredagar. Jag har tränat och ätit ½ portion gröt med hallon och 1½dl minimjölk till frukost samt fyra hemmagjorda köttbullar (blev hungrig vid 16-tiden). Dock så blev jag hungrig när vi var på ICA för att handla till helgen, var dock inte ensam om hungern, och valde då en Celsius istället för en snickers (innehåller galet många kcal!!!). Det var första gången som jag provade Celsius och jag vet faktiskt inte riktigt varför då jag faktiskt inte tror på det ett skit men har märkt att en del av folket ute i cyber rymden dricker den så jag tänkte prova för att se om den ens var god. Jag tog apelsin och det smakade som när man dricker c-vitamin brus, inte mycket att hurra över men har hållt mig från annan förtäring så det är la OK då.

Jag provade lite kläder idag, bla två klänningar som jag fick till nyår som jag inte använt då den ena fick jag inte alls på mig och den andra knappt meeeeeeeen gues what??? It fits! Wohooo!

Väntar på att vi ska äta fredagsmiddag, en sjukt onyttig sådan -Göspanna men löjrom. Dock ska det bli gott men har vägning på söndag och är orolig över att jag inte gått ner något. Men men IT'S FRIDAY!


Motivation varvat med självhat.

Idag är en riktigt bra dag! Jag har ätit frukost och druckit ett glas med mjölk efter en snabbis på CTn och ligger just nu på -25 kcal, känner mig för övrigt inte hungrig eller svag på något sätt. Idag är det även torsdag vilket betyder att det blir soppa idag, hade tänkt en tomat-soppa och vitlöksbröd men får se om det blir det men sambon är less på spenatsoppan jag älskar. Jag hade tänkt försöka träna 40 min på CTn senare, strax innan soppan samt försöka träna rumpan lite också. Just idag är jag stark!

Igår var det en helt annan historia dock, klarade inte av at spela pingis då jag föll ihop på golvet och bara grät. Jag kunde verkligen inte behärska mig och kände inget hopp för mig alls, värdelös på allt verkligen. Sambon höll om mig och efter ett tag blev det bättre och jag kunde andas och försöka vara "normal" igen. Det var gårdagens ångest, dumt val att göra laxpaj igår då den gav mycket av detta. 

Men som sagt, idag är jag stark och kan säga att inatt var första gången på länge jag kände mig sexig -lite lite somn dock men behövde känna den känslan att jag tycker om mig själv och att någon faktiskt kan uppskatta mig och inte bli äcklad.



Strålande sol och färgglada naglar =)

Det är 12 grader för tillfället och strålande sol! Fantastiskt!

INGET an gå fel idag!

Ska träna i minst 3 timmar idag mellan alla happenings och sola så det känns ganska bra nu, även att en ny mobil är på väg hem till mig så är det sjukt nice =)

Väntar på att solens strålar ska falla på vår balkong så ska jag göra scones åt hjärtat och kaffe åt oss båda, jag kanske kan ta en liten om jag vågar. 





-Måste försöka få tid till en ny layout, sjukt mörk och tråkig men som sagt så måste tiden finnas.

Borde jag äta?

Jag har haft ont i huvudet hela dagen =( Solen skiner och jag känner att jag knappt kan stå rakt men vill bara ut i friska luften. Jag mår illa och antagligen pga vätskebrist så ska snart ta en resorb (KUNG) men undrar om jag ska äta något alls idag för jag mådde skit igår, höll mig inte alls! :'(


Klämde i mig en mcfeast innan vi skulle spela bandy och sen blev vi bortbjudna på middag hos sambons föräldrar -jättetrevligt. Dock så måste man ju äta och det mesta blir upplagt, förrätt;

*Innan maten: Superäcklig fransk äppelcider
*Förrätt: Avokado, mosarella, tomat och prosciutto. Rött vin
*Varmrätt: Hjortmedaljong, rotsaker, svampsås, sallad, nötter och sparris. Rött vin
*Efterrätt: Vaniljglass och bär. 70årig Madeira
*Efter maten: Kaffe, påskmust och choklad


Inget var light, allt var supergott (utom äppelcidern), man blev hur mätt som helst och det var nog glassen och chokladen som kickade igång ångesten mest. Huvudrätten blev en medaljong, mest sallad, lite rotsaker och så lite sås man kunde klara sig med. Det var trevligt men jag vet inte hur jag ska reagera idag, måste äta något känner jag men vet inte vad alls. Kanske ska ta fram den rökta laxen och göra en sallad med lax oh ett halv ägg sen. Humf, vet inte. Varma koppen kanske? 





(inte min bild, kunde inte slita fram luren och ta kort på allt :P)

Facebook

Gick in på denna tidsslukande sidan och såg att jag har blivit taggad och ville bara gråta. Jag hatar att vara med på bild och speciellt när jag väger 1000000 kg. Såg hemsk ut och ville bara dra täcket över huvudet. Varför kan inte andra folk inte inse att man inte vill kännas vid sådana hemska bilder??

fredag

Det var bra, tills jag fick syn på horbilder på min dator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså, detta är bilder på en tjej som sambon va "tillsammans" med ett tag innan vi träffades. Grejen var den att de träffades på en kurs och började umgås och vara otrogna innan de gjorde slut med sina respektive. Grejen var den att min sambo gjorde slut direkt, han mådde skit och det blev ett helvete men sen kommer vi till horan som var med min sambo och knullade och hade förhållande utan några problem även om hon bodde och var tillsammans med sin dåvarande pojkvän -bra din jävla hora!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon sårade min sambo och jag hatar henne för det, HA RESPEKT FÖR FÖRHÅLLANDEN DIN FITTA!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi träffades senare men han ville fortfarande ha henne och gjorde saker som jag hatar honom för även idag. Vi är dock tillsammans och de har ingen kontakt idag. Grejen är den att vi har en NAS, en gemensam hårddisk där vi lagrar allt vi har hemma så vi kan ta del av det via xbox och om något går sönder, och där hittade jag ett antal bildet på HORAN vilket tar mig tillbaka och jag känner mig som en disktrasa igen!!!!!!!!!! Asså såhär är det, jag HATAR tre personer och dessa är:


*Anders Behring Breivik -behöver jag ens skriva något? (dödade dock en vän som jag var förälskad i några år tillbaka sedan)

*Iditon (han som våldtog mig men lyckades bli frikänd i hovrätten även om han blev totalfälld i tingsrätten -fy fan, fattar han inte vad han har gjort?!?!?!?!?!??!?!?!?!?)

*Horan (som min sambo ville ha egentligen ett bra tag men var med mig men valde bort mig några ggr innan han frågade om vi skulle bli tillsammans, fuck hon hade boyfriend och särade på benen hit och dit upp och ner lixom -lita inte på ljusdalshoror!)

Skål på er alla kalorihatare som mig, jag halsar skiten och önskar att jag skulle kunna bli smal istället för att bli det, vad spelar det för roll då ingen vill ta i mig men tång ändå!??!?!?!?!?

Vägning

Jag skulle ha vägt mig igår men jag kan erkänna att jag drack ju i onsdags och åt kebab igår så hade ingen större lust lixom. Jag har även varit sjuk 9/10 dagar med TD samt att jag har misskött mig med mat, dricka och har inte kunnat träna pga att jag varit sjuk. Jag ställde mig på vågen idag ändå, efter frukost (vilket jag aldrig gör annars) och jag har ändå gått ner nästan ett kg -ofta?!?!

Jag har bestämt att nästa vägning får ske på söndag nästa vecka, alltså den 18 mars. Det är drygt 50 dagar kvar till valborgsfirande så jag känner mig lite stressad då jag ska ha gått ner totalt 12 kg så jag har 5kg kvar tills dess. Det blir kanske en skidsemester innan dess också och då måste jag håll mig i skinnet med drickadet och äta riktigt. 

Kommer jag klara det?

It's friday!

Hej hopp i lingonskogen!

Idag är det alltså fredag vilket innebär att alla ska ut och supa på nation som vanligt och säger man nej är man dum i huvudet om det inte är en tenta som ligger inom närmaste tiden. Ibland funderar jag på att säga att jag har tenta bara för att slippe men idag så ska varken jag eller sambon ut då veckan har varit tuff känslomässigt för oss båda och kan behöva att ta det lugnt. Inget bra kommer ut från alkohol egentligen och jag har sagt ifrån att ingen alkohol får "förvaras" hemma då det blir drickande bara för att = många kalorier och bara massa dåliga tankar. 

Ikväll blir det restätande = jag får äta hur lite jag vill vilket är skönt, blir nog varma koppen och finncrisp för mig =)
Möjligen blir det att spela pingis också om nu bordet är ledigt, annars får vi hitta på något annat. Känner mig sliten och trött så vill egentligen bara sova eller så men jag vet att depressionen blir värre då.
-Något annat tips på vad man kan göra??

Öppnade precis en egengjord energibar och tog en liten tugga och inser att den åker in i kylen igen, behöver den inte alls så varför tar jag fram den för??? Det sitter i huvudet, om man äter det man alltid gjort kommer man väga lika mycket som man alltid gjort -eller mer!!!



Rubrik

Har så ont i huvudet och trött som få. Natten varsjukt jobbig och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vgen men får försöka rycka upp mig, måste få leva livet som smal också, eller???
Jag skulle egentligen väga mig idag men jag vill verkligen inte, åt inget förrän vid 20 men det jag å vill jag inte ens nämna. Nu sitter jag och dricker ört-te och låter kvällen vagga in mig till natten så får morgondagen visa mig solens strålar istället.

Suicide

Jag har försökt förr men jag har aldrig känt mig så suicidal som jag gör just nu. Jag är dock en fegis, en jävla nolla som aldrig vågar ta det extra klivet som det krävs, även om jag försökt och blivit stoppad så kommer jag inte att våga... Eller? Jag förstår inte hur min existens gynnat någon just nu, inte fan gynnar den mig eller någon i min närmaste omgivning som vet  hur det är.


1200 kcal

Men bra fittnylle, 1200 kcal!!! Bara för att jag skulle äta min hemmagrjoda energibar, bara för att jag skule äta lunchen för att göra sambon nöjd, bara för att jag skulle äta äckel pytt till middag på 326 kcal och bara för att jag dricker öl på en onsdag. 2x50 cl spendrups bright = 330 kcal 
Om jag skulle tagit en dl fil och druckit colazero istället skulle det vara 1200 - 656 = 544kcal...

Men nej, icke. Fuck! Aja, får göra spenatsoppa imorgon till middag och köra tight resten av dagen + träna. Måste få bort skiten, det måste gå framåt för jag klarar inte ett nederlag just nu när jag varit sjuk. Uhäk.

NY DAG IMÖRA!

Over the bump!

Jag slog på tvn och på 5an var det "Losing it whit Jillian" och jag tänkte What the fuck jag är nästan frisk, varför ska jag sitta på arslet och känna fettet växa då?!?!?!?!?


Jag vet att jag inte är helt fri från förkylningen och jag ska inte ta ut mig för hårt men jag körde i alla fall 5 km och kände att jag hade ork kvar (jag har massor av ork kvar i vanliga fall men kom igen, jag är sjuk) men kände att jag kan köra igen ikväll och låta kroppen fatta att det är på G igen.  Woop woop!

Nu välgörande och utrensande te, dusch och sen måste jag hinna med lite solsken idag =)

Why choose failure when success is an option???








Tungt

Usch och fy, det där gick inte alls. Jag mådde bättre imorse men att träna gick inte, är nog inte tillräckligt frisk ännu. Men känner mig sååååååå lat! Så fruktansvärt lat!Så nu sitter jag här och trycker i mig 100g lax, 45g ris, sallad och sås. BRAVO! Det tar mig upp till typ 500000000 kcal känns det som. Jag fastade fram till middagen igår så borde äta tidigare idag, om inte annat kanske jag blir frisk någon gång. Nä, usch vad tungt allt blev nu. BLÄ!



Bestämd!

Jag måste träna imorgon, jag bryr mig inte om hur sjuk jag är imorgon för jag måste komma igång nu. Jag har inte tränat sedan torsdags och jag klättrar på väggarna, jag kommer ju inte hinna till mina mål om jag inte tränar -kan inte min kropp fatta det?!?!
Ska hinna gå ner totalt 12kg (from 3jan) tom 29 april så jag har idag 6 kg kvar, jag måste ge gärnet och jag har en treat vid -10kg då jag ska få börja sola solarium igen och jag vill hinna få bättre hud och färg innan valborg. Kom igen nu, nu jävlar måste fett bort!!!!!!

Jag vet inte ens om jag kan se någon skillnad på mig nu och 6 kg sedan... Känner mig som att jag väger ca 10 kg mer än vad jag vägde vid nyår, kan jag inte bara vakna positiv imorgon??? Super positiv OCH mega frisk!



Minuuuuuus!

Wohooo! Jag har varit, och är fotfarande, väldigt sjuk och vi har inte ätit bra alls under den här tiden. Vi var även ut i helgen, muffade burgare (hände två ggr innan det också) och jag söp som et äckligt fettosvin! :'(
Dock så vägde jag mig idag och har gått ner snart 1kg till, vet att jag inte skulle väga mig förrän den 8 men jag var bara tvungen! Längtar verkligen tills jag blir frisk och kan börja träna igen, måste verligen träna om jag ska kunna göra ifrån mig bra på något av loppen iaf. 


Sjuk!

Frukost, lunch, middag och kvällsmat... För sjuk! Måste blir frisk någon gång, vill träna. Fick äntligen i mig allt detta efter 1½ timma och pallar inte försöka få i mig mer, supermätt.




typ 230kcal och hur äckligt mätt som helst!

Halsont och spenderarbyxorna på!

Det blev ingen resa till turkiet utan vi handlade massa saker på team sportia och junkyard istället, totala värdet ca 9500kr. Det skulle vara en rätt nice resa det. Dock så var det 50-70% rea så det sved inte lika mycket i plånboken men ändå. Det blev lite alpinkläder, skridskor och annat skoj så det är ju fett nice!

Dock åt vi Donken igår vilket jag inte alls tyckte var en bra lösning men jag var ju så smart att jag tog tag i ångesten genom några spendrups birght -Bravo! *klappklapp*
Det var dock igår och jag har kommit över det men det jag stör mig på är att sambon har smittat mig och jag vaknade med halsont och har varit apkrasslig hela dagen och hur tung i huvudet som helst. =ingen träning idag =(
Hoppas jag mår bättre imöra så att jag hinner träna innan bandyn, öl och käk på nation annars kommer jag typ dö av ångest. M å s t e  g å  n e r  m i n s t  3 k g  t i l l s  d e n  8 m a r s!

Semester?

Usch vad jag vill ha lite sol och bad, bara sol och bad.... Hur skönt skulle inte det vara lixom?!
Jag har nu hittat att det kostar 1900/pers till turkiet en vecka i maj och JAG VILL! Fatta vad billigt det är!!!!
Hoppas bara att sambon kan flytta ett möte så att vi kan boka och åka, jag vill ha sol och bad så att det bara skjuter om det :D

Dock när jag har tänkt lite på det så kom jag ju fram till att jag måste då visa mig i bikini. eh "JA"??? Helst inte men om jag har den här resan att se fram emot borde ju det ge mig motivation, eller hur?!



Sug och svälj = ?

Fick min mens idag och det känns hemskt. Har superont och kan typ inte göra något alls, den var dock väntad men har bara haft riktig mens i typ tre månader så är inte riktigt van. Jag slapp den i nästan 1½år då jag satte in en p-stav efter en abort. I vilket fall som helst så har mensveckan kallats "kuksugar-veckan" då man ställer upp på att suga istället under den veckan, lite på skämt men det stämmer en del :p 
Tänkte på en grej att sperma borde ju innehålla kcal men visste inte riktigt hur mycket så kollade runt lite och jahapp, här har man svalt i sig 200kcal/dl!!!

Nu är ju inte en sats 1dl men om man tänker att en sats kan vara t ex 1msk så blir det 30kcal. Visst är det mer praktiskt att svälja men asså kom igen, det smakar apa och JAG mår illa efter så nu har jag en annan ursäkt att inte svälja och ångrar att jag gjort det 98% av gångerna.



RSS 2.0