Back again!

Jag slutade för många månader sedan för att jag skulle försöka bli frisk och visst, jag mådde "bättre" ett tag men åg hur jag gick upp av att försöka äta 6ggr/dag -Hur bra mår man då egentligen?!
Jag slutade tids nog på behandlingen, skulle även flytta, för jag kände att det pressade mig mer att må dåligt än något just då och mådde bättre efter avslutandet + att jag inte höll på med tramset mer under många månader.
Jag MÅSTE erkänna att jag saknar det lite men jag saknar då inte ångesten och svimningarna!!! Jag mår dock skit över en annan sak och ska göra det klassiska nyårslöftet =)
Jag ska göra en operation -OPERATION 40! Det är så att jag ska under 40 dagar göra ALLT i min kraft för att gå ner i vikt OCH MÅ BRA! Jag ska äta nyttigt och träna, har faktiskt fått en crosstrainer som räddning nu under vinterhalvåret =) Jag får bara hoppas att jag kommer in i vanor under dessa 40 dagar så att allt bara fullar på så att säga.
Det är inte nyttigt attha ångest över något men just nu känner jag att jag har hellre ångest över att jag inte vill äta det lilla jag ska äta och kanske går mot "snyggare" tider än at ha ångest över at jag ser ut som en flodhäst!

RSS 2.0