Gårdagen

Igår drack jag massa kaffe och åt 2dl spenatsoppa + 1st kokt ägg vilket blev ett totalt intag på ca 160 kcal. Hade verkligen ingen aptit igår alls utan kände mig bara hängig vilket är anledningen till resultatet, måste verkligen hitta orken snart för nästa helg kommer mina föräldrar ner och då måste allt vara perfekt!

Avnjuter flytande kcal just nu, fattar inte riktigt varför men fick sådan jävla lust. Jag har planerat in en 120kcal glass snart men vi får se om jag äter den eller inte, när jag har bestämt mig så lägger jag upp dagens intag.

Morgondagen ska planeras lite senare, när mina tankar är klarare.

Hoppas att ni överlevde gårdagen och tar er vidare in i det okända imorgon.

Meditation

Försöker att finna lugnet, går runt utan skor och hör mig själv andas. Idag är en bra dag, igen. Det händer inte ofta att de kommer i följd men just nu känner jag att det är bra, föutom att drömvikten är sååå långt borta men just nu så får det la ta lite tid -går alltid ner minst 5kg under sommaren dock ska det bli mer denna sommaren. 

Ljusglimtarna i livet blir dock ljusare:

- Så lycklig med min sambo
- Känner mer kärlek och lycka från honom

- Mina revben "syns" mer (sambon låg och drog över dem igår och det kändes fett nice)
- Mår bättre av medicinen
- Mindre aptit
- Framtiden börjar se verklig ut

Igår var jag dock lite trött så fick en överraskning av sambon när han kom hem på kvällen. Han är supersöt och vet precis vad jag tycker om när jag känner mig lite sjuk! Dock så pallade jag 4st av dessa så det finns måååånga kvar till en annan dag men anser att Karlsson på taket hade så rätt med att hallonbåtar är den bästa medicinen, och laktrisbåtar -tillsammans!


Oh life!

Vilken helg!!! Sverige vann ESC och det blev ett firande långt in på natten med sång, räkor och bad! =)
Detta medförde dock att vi klev upp sent igår vilket var synd då vädret var SUPERNICE men vi pallade oss upp och lyckades klara av picknick, paddla kanot i flera timmar, middag och glass i solen och biljard i två timmar innan vi stupade i säng och somnade. Det var helt underbart men känner träningsvärken idag vilket är underbart! Räknar med att jag brännde ca 1500 kcal på den turen, vilket jag kom på senare och gjorde det hela ännu bättre =) Maten har la inte gått så bra men jag känner att jag har gjort andra saker som gjort det bättre så det är lite OK i alla fall. Bättre ska det dock bli men hoppas på att lyckokänslan håller i sig =)



Helt fantastisk känsla med lycka ut i fingertopparna!

Vågat

Fattar inte att jag lägger upp den här bilden, fruktansvärt! 
Dock finns det födelar att bo högst upp så att ingen kan se när man ligger och inbillar sig att man får någon färg.
Har tillbringat lite tid där idag men måste skynda mig att fixa lite innan vi ska ut och käka ikväll, får se hur det går.



Min fläskkropp

Soliga dagar

Shit vad fint väder dett har varit nu!!! Vill kunna vara brun och fin i sommar men måste nog fuska lite för att få någon fin färg på mig :P

Jag köpte för övrig tre par nya skor igår och jag bara älskar dem -superglad. Kanske kommer någon bild senare men nu ligger jag med lite solfrossa och ska ta en powernap på 30-40min.

Tjing, pallar inte skriva mer nu innan ögonen sm'ller igen:P

Svek!

Min egen kropp sviker mig och jag är sjukt förbannad på mig själv!
Den här veckan är det 4st födelsedagar i "familjen" (sambons + han själv) och jag har fått en vagel vid ögonlocket!!! Uppsvullet och skit!
Vi ska ut och äta 17 personer för 93års kalas och jag vet inte hur tusan jag ska lösa detta, det här är inte lyckat alls och imorgon måste jag få till någon överraskning åt sambon och vet inte vad jag ska göra och känner mig hur stressad som helst!!!

-Vad ska jag hitta på?!?!

Det är fantastiskt väder så kanske någonting utomhus?? Ge mig tips!!!!

Nu måste jag stöka runt lite här hemma och sedan försöka göra mig "fin" för att stressa och köpa present på vägen till kalaset -vänta till sista sekund var det ja.

Hur går det för er och era sommarmål?


Måste vara så fin som det går ikväll, trots fläsket

Call me maybe...

Det är den låten som skräler ur mina högtalare idag och jag fattar inte varför. Jag lyssnar på typ allt men brukar föredra progg och rock och så kommer den här låten och "hey, I just met you..." Herregud!
Men jag blir på bra humör av den och nu sitter jag med isvatten efter att ha legat på balkongen en stund i hopp om att någon ynkaste uns av färg ska kunna hamna på min bleka hy. 

Jag är kvar på min vikt men jag har kommit igång att kliva upp tidigare och har rört på mig hela långhelgen men snickeri osv så ska upp på CTn snart och köra lite men ska pyssla med lite städ först =)




I feel fucking great!

Byggare Bob.

Vi målar, städar, hamrar, skruvar, borrar, handlar, betsar höjer och sänker. Snart är huset klart och då kan vi vara här bara för att men det är en del saker kvar att fixa först, t ex skafferihyllorna som vi pysslar med att sätta in nu och eluttag i köket saknas men annars är det ganska beboligt =) Dock så längtar jag tills det finns bra med möbler och mattor så att det inte är sååååå lyhört -vågar knappt prutta om någon annan är här inne och ännu mindre skita så jag har jätteont i magen just nu. Jag klarade mig på 434 kcal fram till middagen (apmycket -I know) och hamnade på totalt ca 700 kcal efter den. Däremot så hade vi dukat upp choklad, salt- och gott & blandat så det blev ganska mycket mer än så tyvärr men känner att det gör inte så mycket, inte igår. Idag kommer svätpäronen upp och det blir grillning antar jag -skoj skoj. Jag "får" ju inte dricka så det är skönt för annars skulle det blivit lite sånt ikväll men får kika på med nyktra ögon och frissa istället =) Idag satsar jag på max 600 kcal med tanke på grillning och kroppsarbete =)

brumbrumm

Sitter fortfarande i bilen *suck* Intaget tog 3 timmar den här gången också så vi kom iväg senare än beräknat. Käkade middag för ett litet tag sedan och det blev pannbiff och lite så hamnar på totalt ca 450kcal idag. Nice, 350 mindre än vad jag fruktade så kanske ska avnjuta ett glas fun green när vi kommer fram eller te -fryser! Hoppas att ni hade en mer actionfylld dag:-)

Skjuter det framför mig...

Jag sitter fortfarande i nattkläderna i soffan och vi ska åka 15.30 -jag har fått i mig en frulle bara så jag har en hel del att göra innan de kommer och hämtar mig. Massa matplanerande måste göras i mitt huvud så att det inte blir för mycket, har ingen aning vad som är planerat. Gårdagen hamnade ju på 324 kcal och dagen kommer inte gå lika "bra" då vi antagligen kommer att sitta i bilen vid middagstid -eller precis anlänt. Får sätta max 800kcal idag och det kan hända att till och med det spricker men jag ska försöka att fixa att hamna på mindre. Sambon är på mig att det kanske vore bättre att berätta om att jag mår dåligt och om min äs och det skulle kanske vara smart.


Dagens frukost: 94kcal

Gårdagens

Frukost:

50g mini yoghurt blåbär – 17,5 kcal
50g kvarg 0,2% - 29 kcal
Frukt – 53 kcal

Summa frukost: 99 kcal

Mellanmål:

80g gurkstavar – 10kcal
Dipp (2tsk gräddfil + 2tsk tacosås) – 25 kcal
Chips – 10kcal

Summa mellanmål:  45 kcal

Lunch:

40g gurka – 5 kcal
20g rucola – 5 kcal
125g makrill I tomatsås – 150kcal
1 st finncrisp – 20 kcal

Summa lunch - 180 kcal

Middag:

-

Totalt - 324 kcal

Det blev tyvärr ingen bild igår men det får la funka ändå... Tror dock inte att jag pallar skriva såhär ingående senare, det är kanske bara för mitt matblock jag har här hemma =) Men såhär kan det alltså se ut.

Matdagbok?

Jag har inte fört matdagbok på kanske en månad och tänkte att jag måste börja igen då vikten står i princip still och jag har ändå mål att nå =)
Ska försöka ta kort på det jag äter också samt försöka komma igång med träningen (jag har sagt det ett tag nu men har så ont i ryggen och orkeslös). 

Vi ska åka iväg över långhelgen och det kommer ju kännas sådär då det är sambon, hans bror med sambo, vän till deras familj som avbyts på fre av sambons far. Detta leder till lite matproblem men ska försöka handla upp "specialmat" till mig innan vi åker. 

Lägger upp matloggen lite senare och ska föra vikten kanske en gång/vecka, vad tror ni?
Jag skäms så mycket över min vikt så jag kommer göra så att min "startvikt" från jan får bli 0 och sedan hur många kg jag gått ner, idag ligger det på -10kg ganska precis. 


(weheartit.com)

A nice day to be in real estate

Solen strålar och sitter ute på landet på en okänd veranda medans folk inspekterar torpet -softa! En skål med frukt och en pk ligger och gottar i magen, max 100kcal. Dock trycker pkn på blåsan och låna toaletten under visningstid går ju inte :-( Kommer nog somna när jag kommer hem men hoppas på städ, träning och sola:-P

Lördagsmys

Sitter i soffan över lyssnar på sambon som spelar gitarr och sjunger för mig <3 Borde göra massa saker men just nu vill jag bara bli av med den mättande känslan i magen, supermätt av tre jordgubbar -palla?

Har för övrigt börjat med medicinen så om ca 1 - 1½ år kan jag leva utan, yeeey?
Kan ju alltid hoppas på att min aptit minskas och jag ska inte dricka alkohol till detta så något bör ju hända lixom och jag ska snart ta tag i träningen igen -lovar ;)

Hur går det för er?


(weheartit.com)

Bubbel

Det där bubblet gick rakt upp i mitt lilla huvud! Jag ska ju iväg snart på middag hos "svärfars" kollega och sedan på teater.. Skärpning! Bara någon klunk till, sista evers typ. För jag ska gå på medicinen i 1-1 ½ år sedan är det snart dags för kids =Mama can't drink before 2015... Det ni! :'(

Det gick bra =)

Idag hade jag mitt möte på allmännpsyk där jag träffade en helt främmande människa som faktikst var helt fantastisk! Fatta hur lättad jag blev!!! Jag lita sällan på folk men vet att jag kan inte sitta där och tiga för då kan jag lika gärn ligga hemma under täcket och ha mina tårar för mig själv. Jag stängde av allt och pratade på. 
Jag pratade, pratade och pratade! FY bubblan vad skönt det var!!!!!!!!!!!

Det var ett bra tag sedan jag kunde prata och någon lyssnade, denna gång med helt objektiva ögon! Jag fick fylla i paper hit och dit, svara på frågor och berätta om saker jag gärna håller tyst om. Jag fick en diagnos direkt, en simpel sådan efter samtal med mig förra kurator och mig -Depression. Möjligen något annat också men det tar längre tid samt självfallet ÄS stämplat i pannan på mig igen. 

Det gick i alla fall BRA och jag är lättad!!!! Jag fick dock en medicin: fluoxetin.   -Någon som har erfarenhet av den?


Det kanske kan bli bra nu, en gång för alla? Att det som en gång förstördes av en mans idiotiska upphetsningar att tvinga folk till sex kan bli stabilt igen och jag kan få tillbaka mig själv.

-Jag firar en lite bubbel och lite frukt innan middag och teater (kommer antagligen inte kunna ta alkohol med tabletterna så måste säga ett lyxigt farväl ;))




Dagen innan dagen....

Jag har ny lyckats fått en tid för utvärdering imorgon och jag är livrädd!
Jag kan inte sitta och öppna mig för en vilt främmande människa om alla mina känslor och händelser. Det var i alla fall skönt att jag själv inte var tvungen att ringa utan min förra kurator fick det uppdraget och berätta lite om situationen. Jag har dock uttryckligt sagt att det är inte äs jag söker hjälp för utan för allt det andra, jag vill inte ha någon som väger 40kg sitta och säga åt mig -fetto nr1- hur jag ska äta som kommer gör att ja går upp i vikt. Det är inte det som ska ske nu, nu måste jag få bukt med panikångest och oron jag går runt med hela tiden.

Jag ska för övrigt komma igång med träningen igen och försöka sköta maten bättre och ha ett tak på 300 -vardagar och speciella tillfällen 700 men bör träna då.

Skakar och är rädd som en lite mus.

livet är en fest!

Förlåt, jag är mörk, isolerad, deppig och självmordsbe nägen... Inte så skoj att läsa om. Det kanske kommer något mer uppmuntrande senare men nu är det väldigt mörkt -förlåt. + 1400kcal idag btw, äcklig.

Mörkt.

Ångest, panik, stress, oro, tårar. Jag pallar inte :'(
Ska skaffa hjälp imorgon, har sagt det förr men det här är mer än ÄS, måste få bukt på det här -litar inte på mig själv längre

RSS 2.0