Stilla

Det har gått lite upp och ner med vikten men det är runt minus 10kg iaf. det har varit vid -9 och 8 men nu ligger det ganska stabilt runt -10 så ser det bra ut tills jag blir frisk...
håll tummarna för mig att jag blir frisk snart!!!

Full snurre

OMG! Är för sjuk för tillfället och har varit det de senaste dagarna och har verkligen inte pallat att skriva någonting alls. Har hållig mig mellan ca 500-950 kcal/dag och hoppas på att jagblir frisk snart så att träning kommer in på schemat igen!


Hoppas att ni andra håller er friska!
Tjong!

Första jävla juni

Gaaaaah vad tigen springer iväg!!! Jag hinner verkligen inte med men tydligen så hinner jag stoppa i mig hur mycket mat som helst ändå! Jag tycker att det är typ det enda jag gör-äter och äter och äter. 
Idag land 778 kcal, vilket också var helt onödigt enligt mig! Jag drack kaffe till frukost och gjorde en chokladröra med kvarg och lite annat mellan frukost och lunch. Jag blev mätt och belåten men sambon var tokhungrig vid halv fyra så han gick och handlade hambrugare till sig själv OCH (!?) till mig. Detta blev jag inte så överlycklig över men fick sitta och tugga i mig skiten ändå så jag sket i middagen som vi egentligen skulle ätit kl 19. 


Chokladröra men pumpafrön, frysta hallon, torkade plommon, psylliumfrö och linfrö



991 kilorier (kcal)

Igår (torsdag) så smällde jag i mig hela 991 kcal och kände mig hur uppsvälld som helst! Ville bara försvinna!
Det blev "frukost", middag och öl, det sistnämnda totalt onödigt men men. 

I rubriken står det "991 kilorier (kcal)" och det är för att i talspråk så blir jag frustrerad när det tydligen ska vara underförstått att när man säger "kalorier" så menar de egentligen kilokalorier. I all min frustration om att JAG i alla fall ska säga rätt så klämde jag ur mig ordet "kilorier" och det är det jag säger numera, i min mening så är det betydligt mer rätt än att säga kalorier och inte lika jobbigt som att säga kilokalorier. Jag slår ett slag för kilorier!


Middagen: Lax, gurka, gröna oliver, avokadoröra och två ungsbakade tomatalvor (pillade bort osten)

RSS 2.0