Resfeber

Oj oj, om 24h så sitter vi på planet mot New York! Woopidooo!

Har dock sjukt mycket att hinna med innan dess med det ska nog kunna lösa sig =) Det gör det alltid men måste försöka hinna med lite planerin om vad vi ska göra första dygnet i NY då vi far vidare igen sen och kommer tillbaka i ett dygn innan vi kommer hem. Vill ju hinna med så mycket som möjligt när man är där menar jag :P

Vägde mig imorse och upptäckte något konstigt från igår, en oerhörd minskning. Det är inget jag litar på men lite skönt att inte se de siffrorna jag såg igår i alla fall. Jag kom även på att jag kan inhandla Alli i NY innan vi åker så att jag kanske kan slippa gå UPP i vikt under semestern och om jag har tur så kanske jag kan lyckas få bort lite om jag håller mig i skinnet och inte stoppar i mig ALLT som ser gott ut. Men man vill ändå prova det som är spännande och nytt liksom -god mat är ju tyvärr vad det är, gott- och vem vill säga nej till en (EN!) iskall drink på stranden när det är +28c?!

Jag funderar på om jag ska köpa på mig en extra burk med Alli när jag åker hem för att få en liten extrastart, de säljs ju inte längre här i Sverige. Äh, får se hur mycket pengar man har kvar :P


(weheartit.com)

Pallar inte att vara fet!

Jag är verkligen superfet just nu, fettma - GO AWAY!
Jag tränade efter lite vilande efter maten - 1h så totalt idag 1½h. Jag fattar inte, när jag kör 30min på min ct så står det att jag bränner ca 140-160kcal men när jag läser runt så när andra har kört så säger deras att de bränner så mycket mer - why?
Jag kan inte köra så mycket lättare än alla andra, menar då måste de ju köra ganska hårt liksom... Vad är det som stämmer egentligen?

Inte gjord för dessa dagar...

Har gråtit, haft svårt att andas och panikångest av och till hela dagen. Jag väger mer än någonsin! Jag skulle gå ner innan resan men har gått upp istället och INGENTING passar!

Kul att sambon köper värsta resan och så ska jag förstöra den genom att vara smällfet. Jag har iaf precis ätit middag och innan det så tränade jag i ynka 30min.

Ska nog smälla på kaffe nu och försöka röja lite här och träna igen sen. Det gör ju inget om jag vänder lite på dygnet då det ändå är 6h skillnad och vill gärna lyckas sova på flyget.



Nu när jag har ätit det så ångrar jag att jag åt köttfärs/lök/svamp-röran

Tisdag

Asså, jag tror att jag dör. Vi åker på fredag och jag har världens ångest och resfeber (den oroliga varianten). Att vara flygrädd och ska flyga 9 timmar + 5 dagen efter för att nå målet (som för övrigt är dodgy så totalt relax blir det ju inte) är inte det smartaste! Har sovit 1½h på förmiddagen och inget inatt, hur ska detta gå?




måndag

Ungefär såhär kul var det att äta idag...



22 januari

Vad less jag blir på mig själv! Vi drack vin i helgen, inte så mycket men så jävla onödigt! Åt även pizza i söndags samt hetsade i lördags vilket vågen visade klart och tydligt!

Jag är även förkyld vilket inte bidrar till ökad träning direkt. Det har blivit en oplanerad fasta idag så sitter och dricker en stor kopp te så att halsen kanske mår lite bättre. Imorgon får jag palla mig upp i tid så att jag hinner träna och sola på förmiddagen.

Deppdag idag, tråkigt.

Gårdagens

Städade mestadels av dagen = ca -425 kcal

Middag:

200g kyckling cashew +178 kcal
Lågkaloriöl +125 kcal

Övrigt:

Dubbelmacka m, kalkon, sallad, bregott &creme cheese v&ö +241 kcal
Lågkaloriöl +125 kcal
 
Mat: +669 kcal     Träning: -425 kcal
 
Totalt: +244 kcal

What if... ? (weheartit.com)
 

18/1

Igår visade vågen +-0kg. Sjukt tråkigt men förståeligt ändå. I alla fall så kände jag mig som en häst idag och trodde seriöst att jag skulle gått upp iaf 0.5kg men vågen visade ytterligare - 0.2 kg så ligger på - 0.7kg sedan i tisdags.




Hoppas på att jag lyckas hålla mig riktigt i helgen för nu är det bara 2 veckor kvar! Önskar komma under en viss gräns dom jag kan dela med mig av lite senare men det kräver total disciplin!

Gårdagens

CT 30min - 145 kcal

Frukost:
1 ägg +65 kcal
1 tsk kaviar +24 kcal
2g puffade majs&rischips +8 kcal
15cl minimjölk + 52kcal
1 kopp utrensande te

Lunch:
20g selleri +3 kcal
1 varma koppen (klar grönsak) +45 kcal
2g puffade majs&rischips +8 kcal
1dl pepsi max +0 kcal

Promenad 40min - ca  200kcal

Middag:
300g kyckling cachew +267 kcal

Övrigt:
 
5dl Cola Zero +1,5 kcal
1g puffade majs&rischips +4 kcal
1 kopp utrensande te vid 22.50

Mat:
+477.5      Träning:- 345
     

Totalt: +132.5 kcal

16/1

Idag har varit en ganska bra dag förutom att jag ångrar att jag åt så "mycket" till middag. Det var inte mycket men magen tyckte det att ⅓ skulle duga men tvingade i mig det ändå, why?

-0,6kg från igår morse. Imorgon kommer jag säkert inte ens ligga på minus då jag har mat upp i halsen... Hoppas kan man dock!

Vi skulle egentligen ut en sväng ikväll och kika på en liten spelning men jag somnade vid 19.40 och kom inte upp tills vi skulle iväg. Kroppen behövde vilan så det är givetvis det som gäller då men det var lite tråkigt att missa spelningen dock - fick hem 1 lågkaloriöl som jag skulle ta innan vi gick men den får stå och gotta till sig i kylen istället :-)
Avnjuter en kopp curite nu och hoppas på att jag kan somna innan 00.30 iaf.




Nattinatt!

Gårdagens

CT 30min - 140 kcal

Frukost:
1 Bärry (yoghurt) +225 kcal
1 kopp utrensande te

Lunch:   
-

Promenad 100min - ca 500 kcal
CT 30min - 140 kcal

Middag:
Lax&äggviteröra +145 kcal
1 varma koppen +45 kcal
Sallad +20 kcal
Mjölk +40 kcal

Övrigt:
1 kopp utrensande te vid 21.30

Mat:
+ 475     Träning:- 780  
     

Totalt:-305 kcal

Nystart!

Jag läser ju lite bloggar och det är klart att man saknar att skriva av sig en del! Jag såg mitt förra inlägg och kommer ihåg att jag var pruttfull, tyvärr. Jag tänkte ta bort det men lämnar det som en påminnelse till mig själv -ingen mår bra av mycket alkohol, speciellt inte jag som inte kan hantera det.
Det var dock ett tag sedan jag verkligen blev full, det var nog den gången och det blir inte något supande på ett långt tag heller.

Året startade dock inte så bra då vågen visade sjukt mycket! Med det sagt så vill jag varna för mirtazapin! Det hjälpte mot sömnsvårigheter och möjligen blev omgivningen lite ljusare, vad vet jag. Jag kände ingen mättnadskänsla och hetskänslorna var igång nästan 24/7.
Detta resulterade i extrem viktökning under denna kur -som jag protesterade mot- och förstår inte hur läkaren kunde ge mig den idiotmedicinen till en med äs och som dessutom fått antidepressiva som specifikt inte gav viktuppgång.

Med detta liggande i 2012 så måste jag ge allt 2013! Jag har kommit igång lite men fick en suprise förra veckan -en resa till Karibien! Helt sinnes och avresan är om bara 2 ½ vecka - panik!

Träna träna träna!

See ya!

RSS 2.0