CT

Wohooo! Jag är huuuuuuuur varm som helst och huuuuuur svettig som helst! SÅ JÄVLA SKÖNT!

Jag önskade att jag kunde klara 40 min men körde för hårt så det blev 30min, 10,7km och -213kcal. Ska försöka köra ett lugnare och längre pass på förmiddagen och ett hårdare vid 18, här ska fettet bort bort bort!!!

S w e a t  i s  f a t  c r y i n g ! ! !



Thermo Diet uppdate

Ja, jag har faktsikt inte hunnit tagit TD så många gånger men jag kan säga såhär -Jag flyger på moln.
Blir superpigg och humöret skuttar iväg, det är så kan har upplevt detta än så länge men får se hur det fortskrider. 

TJING!

Mums

Jag kom åter upp på benen och gjorde spenatsoppa till middag, recept här. Super gott och få kcal =) Sambon bara gned sig själv då han blev gå hemskt mätt av den, samma här. Hur underbart är inte det liksom?!?!? =)

Det slutade med att vi fick enmyskväll och några öl förtärdes men ändå så hamnar jag på 750 kcal och jag har druckit strax över 4 liter öl 5%. And I love it... Jag har dock tränat liiiiiiiiiiiiite (verkligen lite) så att jag skulle ha samvete att dricka ölen.... Det är Spendrups Bright jag dricker, bättre och man får i sig alkohol... Woop Wooop... Imöra blir det Thermo Diet och träning... Wohooo =)




Fosterställning.

Jag och sambon bråkade hela morgonen och efter jag lugnade ner mig skulle jag fråga om han ville ha kaffe, så långt var det bra. Gullade lite men kom in på skiten igen och det slutade med att jag låg och krämpade i varje muskel i kroppen, tårarna bara rann och bad honom låta mig gå, lämna honom, lämna den här världen. 


Vaknade för 10 minuter sedan då jag somnade av att kroppen bara la av och ska nu sätta på kaffe och jag förbannar mig själv över att jag inte ringde till sjukhuset idag istället för att fixa konsertbiljetter. Jag måste få någon hjälp men ibland känns det bra, varför har de inte längre telefontider? Kommer de kunna hjälpa mig? HUR kommer de hjälpa mig???


Uppryckning. . .

Jag fick feber igår samt att jag har fått tillbaka infektionen så låg död igår med smärtor. Hipp hurra!
Idag mår jag dock mycket bättre och ska snart ställa mig på CTn och köra lite, om än lungt så ska jag träna idag.




Onsdagsöppet...

Jag kunde inte sova mycket alls inatt och när jag väl sov var det oroligt så jag vaknade hela tiden. Jag klev därav upp sent och kände hur halsen och huvudet smärtade =( Kände mig febrig igår när jag somnade till i tio minuter på soffan så det kanske kommer bli värre om jag har otur, jag har verkligen inte tid med att bli sjuk men än så länge är jag på det torra =)

Sitter just nu och avnjuter en riskaka och en varma koppen (igen) och hoppas på att jag lyckas hålla mig ifrån skit senare idag. Dock så hetsade jag i mig en halv semelmuffins (jag ska slänga resterande, kan inte ha kvar dem!) och en näve chips direkt efter sambon åkt iväg på en halv dags jobb och fick tvinga min hals till att må ännu värre =(

Men jag ska kolla lite på tradera och kolla om några fynd dyker upp och sen ska jag fan träna så mycket jag orkar. Menar, man orkar egentligen mer än vad man tror!

Framåt marsch, men först sova =)

Jag gjorde ju som sagt semlemuffins ikväll då sällskap skulle komma över och ja, de blev la lyckade ur den synvinken att sambon åt upp med ett leende och besöket åt två =) Dock då kraffsade jag i mig en halv men mådde illa sedan innan så allt kom upp i hopp om att illamåeendet skulle försvinna, vilket den gjorde från magen men mådde typ illa i huvudet och ja, i tarmen... 

Jag beslöt mig om att jag var tvungen att få i mig något och gärna lite salt (kan vara nice när man mår illa) så jag kraffsad ihop en till middag *suck* (åt ju varma koppen och riskaka tidigare vid 15). Den landade på 195-200kcal och det övriga jag fått i mig och behållt har resulterat i ett intag på ca 331-336 kcal, har inte tränat idag då jag har städat som en tok och mått illa på kvällen, jag vet att det är dåligt men men...


Röra med mini keso, kräftstjärtar, avokado (1/3). Kalkonpastrami, gurka, paprika, citronpeppar samt örtsalt på en assiett -man äter med ögonen också!


Nu, sova! -God natt!

FETTISDAGEN!

Gjorde semelmuffins med smak av päron... Tvingade i mig en halv inför sällskaper, går och spyr nu. M Å R  I L L A!

Under 100 kcal

Asså jag såg på något program för ett bra tag sedan om några som skulle kolla hur mycket man kunde gå ner på 2 veckor men små medel... T ex skulle mellanmålen innehålla max 100 kcal, menar kom igen :P Men då fick de insikt om att några laktrisbitar blev 100 kcal vilket resulterade i att de tog väldigt små mellanmål då de innehöll så mycket. Jag kan för allt i mitt liv inte förstå varför dessa "stackars" människor skulle gå runt hungriga när de har levt ett liv med stora och kcal-rika mål om dagen när de faktiskt kan få så mycket mer under 100 kcal.

Jag måste erkänna att jag hade glömt bort varma koppen lite, nu hittade jag igen dem i skafferiet = lycka :-)
Jag äter nästan bara "klar grönsakssoppa" då den innehåller 45kcal/port och de andra lätt springen iväg till 80,95 och ibland över 100... Men idag tar jag en tidig middag då jag ska göra idiotsemlor ikväll (eller semmelmuffins), ska dock försöka göra de så "smala" jag bara kan :P

Men här är iaf min "middag" som når upp i 95kcal.


(Varma koppen "klar grönsak", 1st riskaka "gräddfil och lök", kalkonpastrami och gurka)

Kaffe Latte <3

En liten ovanlig sak i mitt hem då jag nästan bara dricker mitt kaffe svart och har gjort det sedan 24 timmar in på min kaffedebut. Kaffe latte och andra kaffevarianter som innehåller massa mjölk och grädde brukar jag hålla mig undan då det är väldigt onyttigt. Dock så kan man lätt göra en lättare latte hemma bara man har en liten mjölkskummsvisp! Jag har en väldigt billig från IKEA och den fungerar utmärkt att skumma varm minimjölk med. Jag blandar heller inte gärna in så mycket mjölk ner i kaffet då jag hoppas på att jag kan klämma ner en till kaffe (jag har 1½ dl kaffe i denna) utan att dricka upp all mjölk jag har haft i (vilket är ca 1dl) och få två för bara 3kcal extra som kaffet tillför.



Lite vardagslyx; kanelkaffe, skummad minimjölk och en dust med kakao på mjölken =)

.

Det är snart sommar. . .




"Yes bitch, this is karma..."

Jag kommer inte kunna sova inatt, inte alls... Jag har precis hittat en änger i köket, en levande. 
Den kröp och sa nästan till mig:

"Hej din bitch, trodde du att du skulle få sova inatt?? Haha, in your face! Du ska städa heeeela långa natten och leta efter mina syskon, du kanske till och med hittar någon av mina kusiner i sovrummet -du vet de där pälsängrarna. Själv trivs jag bäst att muffa i mig matrester och annat trams och är döpt efter dig -FLÄSKänger. Jajjemensan, så om det ska finnas jämnvikt i ditt fläsk och mina syskon här så borde du inte få leta länge för de får nog inte plats i mörka vrår då de måste vara så många."


Efter en stund och jag lyckas dammsuga upp äcklet så hör jag från dammsugarpåsen:
(Ängrar blir lite mer engelskspråkiga i dammsugare)

"Jag hör att du gråter, skakar du också? Nämen, lycka till att träna ikväll när du måste städa. Vet du en annan sak? Din morgondag är också förstörd och antagligen dagen efter det också. Yes bitch, this is karma and you killed some of my friends years ago so now I'm going to destroy your life for some days, maby even some months so think of me when you go nuts over a stain om the carpet or durt on the floor -It could be someone like me!"


Hets...

Wohooo vad ett nederlag kan leda till underbara hets, laxa och träna resten av dagen! 

Tjing!



Söndag...

Vi kom sist till lunchen igår, tillsammans med sambons bror men det var ok men de hade tyvärr inte hunnit börja äta ännu. Eller det kanske var lika bra så de kunde vara i full huggning i sin mat och inte kolla på hur jag äter min. Det var för övrigt sjukt mycket mat men jag smällde i mig hälften av köttet, en halv potatisjlyfta, en klyfta saltgurka (det var det som fanns på kallriken) och coleslaw. Det känndes som om min mage skulle smälla av och jag ville bara gå därifrån även om man bortser från maten så var det oerhört trevligt. Jag var dum nog och tog en öl till detta också, det var öl, vin eller fettoläsk man kunde välja på och jag vet att det är ingen ursäkt -speciellt inte när jag tog ett glas vitt vin i pausen på bandyn -allt på nota så det var gratis, jag tycker om gratis för mycket. =(

Idag vankade jag 1 timma senare än planerat tyvärr men låg kvar för morgonmys med sambon = B r a  S t a r t!

Tyvärr skulle jag sätta igång massa musik och upptäcker att datorns hörlureuttag har fuckat up så jag bröt ihop och jag har inte ryckt upp mig ännu, alla mina datorer går sönder på ett eller annat sätt och den här inköptes i november. 

Hungrig är jag också, KAN JAG HITTA NÅGOT POSITIVT ATT FOKUSERA PÅ????

Företagslunch

Är sen till den här jävla företagslunchen! Men nu är det sambon som segar så det är inte mitt fel...
Det blri rbs från Olearys och sedan bandy MEN JAG VILL INTE ÄTA DETTA! Dock är allt betalt och jag blir ändå bjuden så får la pilla i mig lite men kommer inte känna någon lycka sedan. Jag har nämligen inte ätit någon ännu idag, det var inte meningen men jag har gruvat mig inför detta så har haft orokänsla i magen.




V i l l   i n t e  ä t a  d e t  d ä r, kommer jag njuta/tycka det är gott?

Blicka framåt!

Jag ställde mig på vågen, varför gjorde jag det idag för???? Så jävla onödigt känner jag men om jag ska börja med Thermo Diet så kanske jag ska ha en startvikt och se om det går i annan takt sen eller inte. Nu har jag dock blivit sporrad att ge fan i allt gott som finns hemma i huset ikväll och imöra (sambons föräldrars gård -de är bortrest). Vågjäveln, SOM PRATAR OCKSÅ!??!?!?!?!?!?, visade dock -1kg från förra veckan så det är ok men jag vet inte varför det kändes som ett nederlag, massa dåliga känslor igår men jag m å s t e  t ä n k a  f r a m å t,  p o s i t i v t!




Thermo Diet

Har precis varit och hämtat ut 120 tabletter Thermo Diet och ska börja med dem lite smått idag och så får vi se hur det går. Jag tänker inte lägga så mycket vikt i att tänkta "tänk om de är superbra" "tänk om det hjälper till asmycket", detta tjänar ingenting till utan om jag bara tar dem, fortsätter med träningen, försöker äta som jag vill (alltså inte allt äckel) och försöker hålla mig fast vid positiva tankar så får vi se om de hjälper. Hjälper de inte till så får det la vara så, jag gör fortfarande min del liksom -Jag vet vart jag ska! men inte hur jag ska komma dit -BULLSHIT!


MER TRÄNING ÅT FOLKET!




"Träning"


Önskar att jag kunde göra bättre idag men men, imöra ska jag hämta paket på posten (hihihihi) och ska köra MINST två ggr på MINST 40min/gång.


Rubrik?

Har precis tvingat i mig kycklingwok så att jag mår illa och magonten har verkligen inte hjälpt alls, det blev gott dock men jag hade ingen lust att äta alls. Dock så älskarjag bubbelvatten och med en limeskiva i så blir det perfekt eller om man vill ha lite sött så är en apelsinskiva bra smaksättare =)

Ska ta tag i träningen kl 20 och köra CT, får hoppas att jag orkar rätt länge ikväll det är ju ändå rätt bra tv så borde distrahetra en del.





Söt, syrlig och stark på samma gång -GOTT!

Ångest.

Idag har varit en blandad dag, bra och dåliga känslor och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Sov för länge idag och kände att dagen bara försvann utan att jag fattade varför, jag åt lunch med sambon -för mycket!, jag känner mig ensam och mina vänner glider ur händerna på mig. Hur har jag lyckats ställa till det såhär!? Varför flyttade jag ifrån dem? Var det värt det att flytta till pojkvännen även om jag visste någonstans att detta skulle hända?? Antagligen så är det värt det då den stad jag levde i bara var fylld med hemska minnen och gjorde att jag mådde dåligt på ett annat plan men fan, saknar den närheten med vännerna -det kan jag inte förneka.

Jag har haft ont i magen också, riktigt fysiskt ont och toppar det med oroskänslor och ånget *tummen upp*. Jag har även lovar sambon att göra kycklingwok även om jag inte har någon lust, försökte komma undan med att göra tonfisksallad med icke! Jag pratar rätt öppet om när jag får ångest och han vet i princip allt så han försöker få i mig mat när han kan, det är la på sitt sätt gulligt men han ska inte komma och säga så myket när han själv bara är skinn och ben och äter nästan aldrig. 

Nu måste jag fortsätta städa köket och diska innan jag slänger ihop den där jävla middagen. -hipp hurra vad jag hatar denna dag.

<3dag. . .

Igår var det ju alla hjärtans dag och klart att jag tänkte göra något gulligt åt sambon, inget överdrivet men ändå något. Jag gick upp och gjorde en trevlig brunch som inte blev så nyttig direkt men han måste verkligen äta så jag fick ta lite jag också, för trevlighetens skull =)

Efter det så blev det en promenad i solen, en kaffepromenad, man traskar runt och har med sig en termosmugg och dricker kaffe samtidigt som man samtalar -Rekomenderas starkt!
Vips hej och hå så hamnade vi på Texas longhorn, vilket inte var det jag hade tänkt utan tänkte ha skaldjur hemma istället men men, ville inte börja bråka heller så cp-onyttigt men väldigt trevligt och gulligt. Det var ju inte meningen att vi skulle fira eller göra något speciellt men det blev en heldag tillsammans och vi fortsatte till nation på en öl var och toppade det med bastu =)




Brunch (det blev väldigt mycket över)




TLH, 200g kött var den minsta steken de hade och det blev en hel del kvar på tallriken.

Distrahera med pyssel. . .

Sambon sitter och gottar sig med god öl och annat gotte (som jag har gjort..) och jag vill verkligen inte falla för detta ikväll så jag bestämde mig för att hitta något som kunde distrahera mig.

Papper, penna, sax, lim, sudd och linjal rotade jag fram och kom på att om jag ska hålla på och göra godis så kan det vara bra att ha något att lägga dem i och ge bort till någon så det blev två askar =)





Det är ju faktiskt så att när man antingen känner lite hunger eller frestelser finns i närheten så gäller det att hitta något att göra för att tänka på annat så blir det lättare att låta bli. Man kan träna, pyssla, städa eller måla naglarna mm. Superbra om man lyckas göra någon nytta också =)

Het lax

Sitter helt galet mätt och ska ta en kopp kanelkaffe innan jag sätter igång på CT till något skräp på tvn antar jag :P. Jag lagade maten idag och vi hade köpt färsk lax och vi brukar alltid göra snarlika rätter med laxen men kände att nu skulle det bränna lite i munnen så fantasin fick flöda och hej och hå så gott det blev :P
Det blev het lax, vitlökssvamp, varm tomat med fetaost, gurka, sås (på CF 4%) och ris. Jag lämnade dock riset och lite av såsen men nu sitter jag med nästan magknip men sambon blev glad och mätt på det, alltid kul när han uppskattar maten jag gör.

Detta är det jag har ätit idag och kört på vatten, en kopp kaffe och 1dl färskpressad apelsinjuice. Det är svårt att äta den mängd lax man vill känner jag, det är för gott men får överleva magknipen :P Får kanske spara resterna tills på onsdag då jag försöker komma på något gulligt tills imorgon, vad ska man hitta på för hjärtligt?



Kaffe och kanel <3

Jag dricker en hel del kaffe, det har blivit så på senare dagar, och ibland så kanske man vill ha en liten annan snurr på kaffet. KANEL, det är fantastiskt att pudra lite kanel på kaffepulvret innan man trycker igång bryggaren. 

Det blir lite mer "christmassy" och doften är himmelsk, ska skutta iväg och brygga lite så att jag orkar med resten av dagen =)

(Jag tänkte vattenfasta idag men det blev vätskefasta tydligen - J a g  m å s t e  h a  m i t t  k a f f e!)




Latast!

TRÄNA DÅ DITT LATA HELVETE!!!!


Jag ska träna, snart... Är så sjukt dåsig i huvudet så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen MEN jag har tagit mig till att jag har i alla fall satt på mig träningskläderna så kanske efter lite vätskeersättning så kommer jag igång, MÅSTE!

Blå himmel, sol och hemlängtan.

Det har varit strålande sol hela dagen och jag har inte varit ute en sekund. Sambon jobbar hela dagen och jag kände ett stort sug efter att åka längdskidor men detta kan tyvärr inte utföras utan honom. Skulle vara skönt att vara i fjällen, där jag hör hemma och inte i en stad -hemlängtan!

I alla fall så fick jag "fika"besök tidigare, superskönt att nästan alla i ens omgivning INTE involverar sliskiga saker i fika utan menar då KAFFE! Detta uppskattas oerhört men tog ändå fram tilltugg i form av några skivor honungsmelon. Nam nam =)

Just nu förstår jag faktiskt inte hur jag kunde ha så mycket energi tidigare idag då jag just nu känner mig helt utslagen och vet interiktigt hur jag ska lösa detta, dricka mer kaffe, dricka cola zero, koffeintablett elller möjligen kanske äta något? Ååååh, jag vill bara sova just nu då hela dagen ändå är förbi och jag har inte fått känna på naturen. Det har jag inte fått gjort på länge och det äter upp mig, jag är less på stan -Ta mig tillbaka till fjällen <3



Kaffe och bulle

Idag var det en sovmorgon följt av ingen som helst träning eller mat -varför rör jag inte på mig?! Jo jag var i ärlighetens namn en gnutta bakis -dumt.

Vid kl 16 begav vi oss i alla fall ner till studenternas för att kolla på Sirius. -Ja, jag bor i Uppsala.
I halvlek så var jag dum nog att gå in i VIP-tältet för kaffet som är gratis för folk med vip-biljetter, det som är så dumt är att precis brevid kaffet så står det alltid ett berg med bullar -som också är gratis! Jag hade inte ätit någt och efter lite tjat från sambon så går jag med på att äta en då argumentet var "du kommer att svimma och det är antagligen inte så skönt att anda på betongen vi står och hejar på". Inte nog med det, den var torr men till min förvåning så dansade den en liten dans på min tunga. Antar att min kropp skrek efter något att tuffa vidare på...





Matchen slutade 4-4, det suger! 
Jag har inte tränat alls idag, det suger!
Jag har fått i mig 900 kcal idag, det suger!
Jag kommer få i mig mer innan jag sover, det suger mest!

Imorgon är det söndag, DET ÄR SUPER! Ny dag, nya tag!

Kycklingtacos

Det är galet gott och ett trevligt fredagsmys med den du tycker om =)

Det är ett stort pluss att kycklingfiléer inte innehåller så överdrivet mycket kcal =)
Till detta blev det kolsyrat vatten med en apelsinskiva i, som man har kvar i flera omgångar och får en frisk smak av apelsin också -BÄTTRE ÄN LÄSK!!!!!!

Det blev "på spåret" och jag blev hungrig igen under programet men min sambo utbrast "hur kan du vara hungrig igen efter en tupplur på 10min!?!?!" 
Detta ledde till att jag nästan ville gråta då jag faktiskt var hungrig och kände mig hur hemsk och äcklig som helst då då det var uppenbart FEL att vara hungrig. Detta var oerhört konstigt då han klagat halva dagen på att jag äter nästan ingenting och tränar för ofta -MAKE UP YOUR MIND!

Det slutade med att jag joggade i 15 min (jag vet, det är inte länge alls med fick tänka och tänka klart i alla fall), istället för att äta mer.

För övrigt så skulle vi inte dricka öl/vin ikväll men vid 02 så tog han änså fram flaskan och sa att han hade varit så sugen och jag hade kännt samma sak -HELA kvällen. Detta slutde med att vi började gnabba om det förflutna -Det är inte ljust och nu ligger jag i sängen och mår piss. Hoppasatt lite serie uppmuntrar mig.

Hoppas att er fredag var betydligt trevligare, dock så var jag rätt duktig på "på spåret" och det var ändå lite mys men jag orkar inte att det förflutna ska bidra till allt detta om och om igen.


Räkna hur du går ner i vikt!!!

Jag gick in på biggestloser.se nu innan jag skulle sova och snubblade över en lite intressant sak.

Här kan man alltså räkna ut hur många kcal man får äta per dag om man ska lyckas gå ner så många kg man vill under så många dagar man vill i förhållandet till dig själv. Väldigt roligt tycker jag att se att enligt denna så skulle jag kunna gå ner till mitt slutmål ett år innan utsatt tid.

Det är lite att ta i och med tanke på att jag är överviktig nu så gör det att det är lättare att få bort kilon nu men men, gå in och fyll i själv och se =)

http://biggest-loser.se/ga-ner-x-kg-pa-y-dagar/



Träning!

Fy fasiken vad skönt, 65min på CT!


Kcal: 303
Distans: 21,0 km

Jag bara ÄLSKAR att den står där, min CT. Den bara står och skriker på mig när jag sitter i soffan att det är fan lika bra att palla sig upp och träna istället. Tidigare så har jag antagligen varit döv eller bara inte lyssnat men nu jävlar!
Den här veckan har gått fint, tränat tis, ons och idag.  VARJE dag ska vara såhär bra!




Det är skönare än att vara på gymmet då jag känner att jag inte vill visa för folk hur jag ser ut när jag tränar men alla som har serier att följa på tv borde skaffa och ställa på lämpligt ställe med tvn inom synhåll -hur lätt som helst att orka träna till sina program =)

Sen försöker jag ju såklart träna så ofta jag känner att jag har tid och orkar också så det har blivit en slö-träning tidigare idag och jag kommer nog köra en på 40min senare ikväll också -OM jag orkar.

En fantastisk torsdag!

Tog propavan igår, den absolut sista jag hade, och det kändes att jag inte har tagit dem på flera månader -Zzzz


Detta resulterade i att jag sov sent meeeen vad gör det när man ändå är ledig och fått lite lite sömn i veckor.
Jag känner mig peppad, inspererad och faktiskt full av liv idag! Det känns som att jag är på rätt väg i allt detta simmande i fett.
Jag har vägt mer än någonsin och jag hatar mig själv för att jag låtit det gått så långt för det är arbete att få bort så mycket. MEN jag håller koll på maten och försöker träna så ofta jag kan/orkar och i tisdags hamnade jag på -16kcal.

Igår blev det en middag med mer än sallad och tonfisk så slutsumman hamnade på +400kcal och det kändes som att jag åt hela jävla dagen och tränade asdåligt och brände bara 210kcal men det känns bra ändå =)
Idag är inte dagen som stordåd kommer att hända, jag kommer inte fixa hela lägenheten, antagligen kommer jag inte göra klar en av alla skoluppgifter jag har, jag kommer inte jogga 4mil eller fasta hela dagen heller men det känns som att det gör inget, jag befinner mig i harmoni - nice =)




Vikt

Januari, -5kg.
Mitt ursprungliga mål är att jag skulle gått ner totalt 12kg till 29 april (from 3jan) och ja, 7kg till sen så. Kanske får köra ännumer lixom. Mitt mål till den sista augusti är totalt -20kg, kanske får skjuta tillbaka det också om träningen går som det gått nu, skulle vra fett nice.
Ikväll ska jag, även om jag inte vill äta, laga fiskgratäng med spenat och tomat... Sambon är inte sen som har något att ta av direkt så det måste finnas mat åt honom och jag gillar ändå att laga mat och är för övrigt ganska bra på det så men måste nog smaka lite. Man ser hur ledsen han blir när jag inte äter då han är hur orolig som helst att jag ska falla tillbaka och må som jag mådde för drygt ett år sedan.
Meeeen, han stöttar mig i viktnedgången så länge den är sund och -5kg får man många pussar för =)

Hej min saknade vän. . .

Det är helt otroligt vad en magsjukeperiod kan göra... Innan så blev jag tokig som ett bii om jag inte fick mat när jag var hungrig, allt detta efter att behandlingsfolket tryckt i mig mat på bestämda tider, och att jag typ svimmar utan mat. Nu, efter två hemska dagar av magsjuka i helgen, är kroppen åter igen van vid ingen mat -snart ett år senare.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta men visst känns det skönt, känslan att känna sig tom är ändå underbart nu när jag inte blir på så dåligt humör. Det har varit så sjukt jobbigt att vära fylld och sedan helt plötsligt blivit galet hungrig och världen går under om hungern inte stillas.
Hej hunger, sköna hunger -DIG har jag saknat!

RSS 2.0